Vedlikehold og reparasjon av ditt utstyr

Få hjelp med alle typer service på ditt medisinske utstyr, både akutte reparasjoner og planlagte servicebesøk.


4 timers responstid  gir trygghet

Innenfor helsesektoren er det ikke rom for tekniske problemer. Når pasientene må vente på grunn av feilmeldinger, blir morgendagen ekstra stressende. Det skaper frustrasjoner og setter en demper på personalets arbeidsglede.

Derfor garanterer vi en svartid på telefon innen 1-3 minutter og og en responstid på mellom 4 og 8 timer innenfor normal arbeidstid, avhengig av utstyr og behov. Dette gir trygghet både for deg og dine pasienter.

Få et tilbud på serviceavtale

Unngå å avlyse pasientavtaler

Vi sørger for at utstyret ditt presterer på topp slik at du kan fokusere på pasientene. Hvis du støter på problemer kan vi ofte hjelpe deg per telefon. Som regel får vi utstyret ditt i gang igjen allerede samme dag. I en hektisk arbeidsdag betyr det alt.

Du får de beste teknikerne i bransjen (og kanskje de hyggeligste)

Tekniske ting skal bare fungere, og  det gjelder ikke minst avansert medisinsk utstyr.  Det er her våre erfarne teknikere kommer inn i bildet.  Alle våre teknikere får løpende opplæring i de nyeste teknikkene og produktene. De har god erfaring innenfor sine respektive spesialområder og kjenner til din arbeidsmåte.

Vi finner alltid en løsning på dine problemer, også hvis de krever en spesialløsning.

Løs alle dine servicebehov hos oss

Hos oss kan du få hjelp med alle dine serviceoppgaver, både de som er planlagt og de som plutselig dukker opp i løpet av en hektisk arbeidsdag.

Akutt service

Mottakskontroller

Statuskontroller

Forebyggende eftersyn

Lovpålagte kontroller


Vil du registrere feilmelding for ditt utstyr eller har du spørsmål om service?

Vi er klare til å hjelpe deg.

Bli oppringt

Vi beskytter dine personopplysninger. Les våre personvernregler for å se hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter, du har.

keyboard_arrow_up