Vedlikehold og reparasjon av ditt utstyr

Få hjelp med alle typer service på ditt medisinske utstyr, både akutte reparasjoner og planlagte servicebesøk.


Hos oss treffer du alltid noen som kan hjelpe

Innenfor helsesektoren er det ikke rom for tekniske problemer. Når systemer på sykehuset er nede pga av tekniske problemer, skaper dette uønskede situasjoner både for pasienter og brukere. 

Hos oss treffer du alltid noen som kan hjelpe deg med produktene vi leverer, og du blir satt i direkte kontakt med teknikere som er godt kjent med systemet det gjelder.

Få et tilbud på serviceavtale

Unngå å avlyse pasientavtaler

Vi sørger for at utstyret ditt presterer på topp slik at du kan fokusere på pasientene. Hvis du støter på problemer, kan vi ofte hjelpe deg per telefon. Vi gjør det vi kan for å få utstyret ditt i gang igjen så fort som mulig. 
I en hektisk arbeidsdag betyr det alt.

Du får hjelp av dyktige og hyggelige teknikere

Tekniske ting skal bare fungere, og det gjelder ikke minst avansert medisinsk utstyr. Det er her våre erfarne teknikere kommer inn i bildet. Alle våre teknikere får løpende opplæring i de nyeste teknikkene og produktene. De har god erfaring innenfor sine respektive spesialområder og kjenner til din arbeidsmåte.

Vi finner alltid en løsning på dine problemer, også hvis de krever en spesial-tilpasset løsning.

Løs alle dine servicebehov hos oss

Hos oss kan du få hjelp med alle dine serviceoppgaver, både de som er planlagt og de som plutselig dukker opp i løpet av en hektisk arbeidsdag.

Akutt service

Mottakskontroller

Statuskontroller

Forebyggende eftersyn

Lovpålagte kontroller


Vil du registrere feilmelding for ditt utstyr eller har du spørsmål om service?

Vi er klare til å hjelpe deg.

Bli oppringt

Vi beskytter dine personopplysninger. Les våre personvernregler for å se hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter, du har.

keyboard_arrow_up