Vi  reiser ikke før du føler deg trygg på bruken av ditt utstyr

Vi reiser ikke straks utstyret fungerer. Vi sørger for at du får størst mulig nytte av utstyret ved å planlegge grundig opplæring av superbrukere.

Benytt deg av våre applikasjonsspesialister

Våre applikasjonsspesialister kan hjelpe til i saker som dreier seg om konfigurering eller bruk av utstyret.

Røntgen

Endoskopi

Monitorer

Du får hjelp også etter levering

Våre applikasjonsspesialister hjelper deg med å konfigurere utstyr og programvare. Vi viser deg hvordan du får størst mulig utbytte av utstyret, slik at du kan utføre arbeidet ditt på beste mulige måte. Vi har blant annet hjulpet mange røntgenavdelinger med å  optimalisere sine røntgenbilder i tråd med den ansvarlige radiologens ønsker og krav.

Vi kjenner til dine arbeidsoppgaver

Våre applikasjonsspesialister setter seg raskt inn i dine utfordringer og ønsker. De har alle tidligere erfaring som  radiografer. Vi slipper deg ikke før du føler deg trygg på hvordan du skal bruke utstyret. Deretter følger vi opp etter noen uker fordi det kan komme opp flere spørsmål under arbeidets gang.

Vi tar ansvar for din opplæring

Du får opplæring på avdelingens utstyr i kjente miljøer, og vi har alltid norsktalende instruktører. Når man har med avansert utstyr å gjøre er det viktig at det ikke finnes språkbarrierer. Opplæringen planlegges i samarbeid med deg slik at rett person er på rett plass, og at det passer i forhold til pasientavtalene.

 

Det finnes ingen dumme spørsmål

Våre spesialister er klare til å hjelpe deg.

Bli oppringt

Vi beskytter dine personopplysninger. Les våre personvernregler for å se hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter, du har.


keyboard_arrow_up